Personlig träning kan egentligen utföras av vem som helst, när som helst och var som helst. Skillnaden på att rådfråga Google, din kompis eller någon annan självutnämnd expert jämfört med att anlita en utbildad, licensierad personlig tränare som arbetat heltid med yrket i drygt 20 år bör såklart skilja sig en del åt. Men återigen, det viktigaste är alltid att du når dina mål, inte hur eller med vem. 

Med det sagt, träning är fantastiskt! Eller snarare, det kan vara. Styrketräning, förbättrad kondition, balans, koordination och rörlighet är något vi alla behöver, kan förbättra oavsett ålder och har nytta av. 

Anledningarna till att du kanske är intresserad av personlig träning kan bl.a. vara något av följande:

– Du vill få ut maximalt (optimering) av din styrketräning eller konditionsträning. Du vill t.ex. bli snabbare eller hoppa högre, göra tester, återtester, följa en exakt planering och söker fysiologisk expertis och validerade testbatterier. 

– Du är precis tvärt emot det ovan nämnda. Du vill träna för att få ett ökat allmänt välbefinnande utan några krav. Det ska främst kännas bra, vara lustfyllt och samtidigt både tryggt och säkert. 

– Du vill få ny inspiration, bli motiverad av en tränare som möter dig där du är, som är flexibel och lyhörd, anpassar sig och utmanar dig, är anträffbar när du vill något. En positiv kraft som driver dig över nya höjder! Någon som kanske t.o.m. skriker på dig om han ser att du inte ger 100%!

– Eller tvärtom… En trygg plats, helt utan gap och skrik, en tränare som tar det metodiskt, som är lugn och delar din insikt om att färre övningar och moment borgar för ökad kvalitet…

Personlig träning kan egentligen vara vad som helst...

Hur den eventuellt blir med J.Malmqvist bestämmer du och PT Johan tillsammans om båda tycker det känns som en bra idé. Tag gärna en förutsättningslös kontakt genom att lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan och hoppas sedan på det bästa. Det värsta som kan hända är att du kände dig hoppfull en stund i onödan…