Vi utför både manuell behandling och djupvågsbehandling tillsammans med vår behandlingsmaskin från Atlasbalans. Tillsammans med  deras M1 & M2 behandlas fascia och bindväg genom harmoniska pulseringar som ökar vätskeflödet & cirkulationen vilket leder till ökad avslappning, rörlighet samt minskad smärta.

Vi har under många år, med goda resultat, haft glädjen att hjälpt kunder med smärtor i huvud, axlar, nacke, rygg, höft, knä och fot till en bättre vardag. Tillsammans med en duktig terapeut skapar behandlingen goda förutsättningar för en markant minskad smärta ofta t.o.m. från både akuta smärtsymtom, inflammationer och kronisk smärta. Med kombinationen träning och kost hos J.Malmqvist Training ges goda möjligheter till ett tillfredsställande fysiskt välbefinnande.

För mer information om atlasbalans, kontakta oss så berättar vi mer, eller besök deras den officiella hemsidan på www.atlasbalans.se där du kan läsa mer om forskningsresultat m.m.

Vi utför även en del osteopatisk manuell terapi, främst HVLA tekniker (High velocity low Amplitude) som  innebär att en distinkt kraft under en kort tid i begränsat kontrollerat anatomiskt omfång av aktuellt ledrörlighetområde appliceras för att fånga en ledblockering i en eller flera plan och generera och lösgöra, befria kroppen från en begränsning/låsning. 

Återigen, tillsammans med en kombination av träning och kost hos J.Malmqvist Training ges goda möjligheter till förbättrad kroppsstatus och ökad livskvalitet. 

Att boka behandingsstid kan alla göra. Bokning kan göras styckevis. Efter 3-6 gånger upplever de flesta stora förbättringar. Har du akut ont? Hör hellre av dig en gång för mkt än för lite. Vi kan ofta styra om i schemat för att ta emot dig med akuta smärtbesvär.