ROBIN MALMSTRÖM

Johan går in för träningen lika hårt som jag, tar mig på allvar, är nästan alltid nåbar och det han inte har svar på direkt tar han alltid reda på. Han ändrar och fixar i programmen så att man alltid är motiverad även de dagar man själv inte är 100% i form samt är flexibel med mina tider. Johan är uppe lika tidigt som jag på mornarna så träningen stör inte jobbet! Johan har även hjälpt mina anställda på jobbet att kolla hälsan, samt gjort personlighetsprofiler på dem som vi har nytta av. Förebygger sjukdomar och skador hos personalen, det var en oväntad tjänst som jag hittade hos honom efter nästan ett år”

MARIA EBERHARDSSON

Jag fick en rekommendation om Johan och efter att vi träffats kändes det rätt. Personkemin är viktig. Johan kan omvandla mina mål till ett effektivt träningsschema genom siffror, kalorier, mätningar och allt det där jag inte kan. Dessutom skapar han verkligen program utifrån vad som passar mig, mina mål, hur jag är som person och vilken träningsprofil jag har, och inte efter en mall. Han får mig att uppnå mina mål på ett roligt och effektivt sätt.

ANDERS BJÖRKMAN

Johan gav ett mycket seriöst och bra intryck när vi träffades. Jag började träna med Johan för att komma i form inför en skidresa. Nu har det blivit en del av min vardag och jag kan inte tänka mig att sluta. Träningen är omväxlande och Johan har alltid nya övningar på gång. Detta göra att träningen alltid känns spännande och rolig. Johan “pushar” och coachar mig hela tiden, så att man tar i lite extra. Hans kosttips är riktigt bra, samt att han övervakar vikten. Detta gör att man tänker sig för vad man stoppar i sig. Han är en mycket trevlig kille, i kombination med att han känns mycket kompetent i sitt yrke!

MARIKA LUNDELL

Jag är awesome. Han är bäst! Han triggar igång mitt ragemode när det gäller träning och hjälper mig hela tiden om det skulle vara nånting. Han är påhittig och visar mig otroligt bra och effektiva övningar som tar på musklerna. Han får mig att skärpa mig med maten och småätandet och är alltid ärlig. Jag är en riktig envis person som behöver pushas på och Johan ger mig den inspiration och smäll på fingrarna så att jag får jobbet gjort! Han stöttar och tror på mig och känner jag den tryggheten så blir jag triggad och klarar träningen och maten på rätt sätt än så som jag höll på förut. Han ger mig nya idéer inom träning och jag vill bara köra hårdare och hårdare med träningen efter passen.

LOTTA PETTERSSON

Mitt yrke är att träna hästar och utöver det undervisa mkt kvällstid. För att orka rida 6-12 hästar per dag samt hålls fokus både vid träningar och egen ridning ,måste min kropp vara tränad till att orka det samt att kosten är så optimal som möjligt för jämn balans och må bra. Johan får mig att anta utmaninga,r våga tro på sig själv och ta ut det där lilla extra man inte trodde man kunde. Han följer upp, ger massor av positiv energi och man känner sig speciell som Johans kund. Han seriös, envis och grymt professionell!

TONY LÖFLING

Johan förstår varje individs personliga förutsättningar, och möjligheter. Sen är han oerhört bra på att motivera sin kunder. Han ger sig inte och han engagerar sig verkligen i sin kund. Det bästa med Johan är hans engagemang och kunskap. Det finns ingen bättre på det han gör!

RAWKAR AMIN

Om man har bråttom med att gå ner i vikt eller kanske bygga fina muskler så kan man vända sig till Johan för att få den kropp man drömt om en längre tid och det är garanterat så länge du följer de han säger och inte fuskar.Jag rekommenderar Johan för att han är uppe förre tupparna på morgonen, Han är rätt bestämd och vet exakt hur han hanterar varje pt kund till bästa resultat. I början när jag kom till honom så vägde jag 95 kg, efter 4 månader så vägde jag 74,8 och idag tränar jag fortfarande en aktivt, mår bra med en fin kropp som jag är nöjd med tack vare PT Johan. Så jag rekommenderar honom starkt.

MARINA NYLUND

Johan är kunnig och seriös. Han ger mig en grundstabilitet i träningen även om jag är ex trött och slut eller under tidspress får jag in träning med bibehållen intensitet, kvalitet och utveckling. Johan inspirerar, motiverar och anpassar träningen till dina förutsättningar och förhållanden. Han bygger pass och kostplaner som funkar för för mig och pressa dig till mer än jag trodde att jag kunde. Jag utvecklar min träning kontinuerligt He doesn’t let you down! He is always there!”

JOHAN HARALDSSON

Jag fick ett väldigt bra och professionellt bemötande och första intrycket han gav mig var alldeles utmärkt! Johan hjälper mig inte bara att komma i form, utan även att få bättre struktur på mitt liv och i samma takt som hälsan förbättrades så fick jag mer gjort på jobbet. Med andra ord så var det väl investerade pengar och jag ångrar mig inte en sekund att jag valde att gå till honom. Johan får alla träningspass att bli roliga! Johan är bra på många saker, något som jag uppskattar extra mycket var att han anpassar träningen och kosten efter mig och mina förutsättningar. Johan är grym på allt han gör, det är en bra investering att göra i sig själv. Har du hälsan på topp så har du även mycket annat på topp!”

MARGARETA LINDHOLM

Jag valde Johan för han har ett litet gym och ger perfekt enskild träning. Han har lång erfarenhet och är välutbildad både pedagogiskt och träningsmässigt. Träningen är kul och ger otroligt bra individuellt resultat. Johan är bra på att entusiasmera och följa upp. Det håller hela vägen, inte bara under passet. Jag litar på att han gör det som behövs för att jag ska få chans att förbättra min hälsa. Enskilda träningsupplägg som passar mig där jag är just nu. Du får personlig träning som utförs av en tränare som bryr sig om just din träning och inte bara går på rutin. Du har garanterat kul och du får resultat!”

CECILIA ASP

Johans kunnighet är överlägset större än andra PT jag jobbat med. Han ser helheten och jobbar ska mycket med mig mentalt som fysiskt. Aktiviteterna är noggrant genomförda så att de passar mig. Johan är bra på att motivera andra människor och hjälper mig att arbeta mot det målet jag vill uppnå. Det absolut bästa är hans tydlighet. Han är helt enkelt rätt person på rätt ställe

MALIN KARLSSON

Att träna med Johan ger fysiska framgångar samt mycket glädje. Johan är strukturerad och noggrann, det passar mig. Johans positiva energi smittar. Johan är inspirerande och motiverande. Han får mig att må bra. Johan sviker aldrig, han ställer upp i stort sätt när som helst. Har jag en fråga så vet jag att svaret kommer snabbt, det känns tryggt. Johan är inte bara duktig på kost och träning han är duktig på människor, på bemötande och att känna in. Han lägger sig på rätt nivå vad gäller peppning, han har förmåga att känna av vad som är lämpligt. Bra balans vad gäller piska och morot alltså. Johan är lyhörd och duktig på att plocka upp det jag efterfrågar och att anpassa träningsupplägget efter mina önskemål. Det märks att Johan älskar sitt jobb. Han har ett genuint intresse för mig som kund, mitt välmående och utveckling. Han gör allt för att hjälpa mig att uppnå det som är framgång för just mig.

JÖRGEN NYBERG

Inför årets säsong ville vi komma väl förberedda fysiskt. Efter att vi provat på olika fystränare valde vi att anlita Johan under uppbyggnadsperioden. Johan har ett otroligt brett register med övningar, vilket gör att ingen träning är den andra lik. Han har förmågan att med sin kompetens och engagemang göra försäsongens gristräning riktigt rolig. Tjejerna gillade variationen i träningen och intensiteten under passen. Vi körde endast en timme per pass och lämnade träningen helt slutkörda. Jag kan varmt rekommendera Johan som grupptränare till er som vill ha riktigt tuff, varierad, allsidig och väl planerad träning. Jag personligen gillar att jobba med kompetenta personer med ett stort engagemang och därför valde vi från BK30 dam div.1 att anlita Johan.

JOHAN LUNDQVIST

Jag tränar med Johan för att få träningen mer varierad och målmedveten. Johan är bra på att motivera och har ett stort kunnande. Han vet vad han snackar om! Jag kan rekommendera PT Johan för att han kan höja människan till en högre nivå i sin träning! 

ANDERS ERIKSSON

Jag tränar med Johan för att gå upp i styrka och för att gå upp i vikt.Han lägger upp bra kost och ett tränings schema som fungerar för mig. Han förstår vad man vill åstadkomma med träningen, lägga upp det så man får delmål och pushar mig framåt. Johan är personlig, lyssnar på varje individ och ser till att man når sina mål!

TOVE ÅKERMAN STENMAN

Johan har en ödmjuk och oerhört professionell inställning. Han såg mig på min nivå och lät mig växa med uppgiften. Som hårt arbetande entreprenör har jag ett stort behov av flexibilitet vilket Johan mötte upp till 100%. Med Johan får resultat som varar i det långa perspektivet. Min första löprunda på 25 år varade i 200 meter. Med blodsmak i munnen trodde jag aldrig att jag skulle bli en löpare igen. men efter att Johan lockat fram träningsglädjen i mig igen så springer jag nu milen utan problem och skall även åka Vasaloppet i vinter. Det kallar jag dröm-PT. Han har verkligen lyckats med det omöjliga, att locka fram träningsglädjen igen. Johan är bara bäst helt enkelt!

PERNILLA ÖSTERBERG

Jag anlitade Johan för att jag ville komma igång med löpträning och konditionsträning. Johan gjorde ett program anpassat för mig där jag tränade 3 dagar per vecka. Jag har fått jättebra uppföljning av PT Johan och nu kan jag t.o.m. tycka att det är väldigt skönt att vara ute och springa. Jag kan varmt rekommendera PT Johan om du vill komma igång med löpträning

SIMON ISSA

J. Malmqvist är en helt fantastisk PT. Jag kunde inte drömma om de faktiska resultat jag fått. När jag trodde på det som minst, trodde J. på det som mest. Minus 20 kg på två månader, utan att tappa i muskler. Jag är evigt tacksam för den prestation han pressat mig till. Jag kan inte längre vara utan den professionella hjälp och uppbackning jag får veckovis. Du som tvekar, du kommer ångra dig!

LENA BJÖRKMAN

Jag valde Johan för att min bror rekommenderade honom för att han är så himla bra och det hade han verkligen rätt! Jag började träna för att bli stark och pigg och friskare och för att sova bättre och allt det känner jag nu. Johan är bra på att motivera mig till att motionera. Det är alltid nya övningar på gång. Det bästa är att han aldrig ger upp. Han är väldigt positiv, har alltid ett leende på läpparna och hjälper mig sätta upp nya mål. Jag rekommenderar PT Johan för att är positiv, aldrig ger upp och så har han ett jättefint gym och snart kommer ett till gym ute!

JENNY ALLARED

Jag valde Johan som PT för att han hade ett personligt anpassat program som passade mig bra samt att jag direkt fick en tillit till honom och hans arbetssätt. Professionell och personlig. Jag har tränat med Johan därför att han gav mig glädje till träning och kunde anpassa sig till mig och min personlighet. Han fick mig att alltid känna mig bekväm och gav mig roliga övningar med bra resultat. Johan är bra på att motivera sina kunder till träning och få en att känna sig speciell och bekväm. Johan är bra för att han ser sin kund efter dennes förutsättningar och mål. Han lyssnar verkligen på en. Det bästa med Johan är att han är så otroligt snäll och får en att känna sig speciell. Han motiverar en till träning med gott resultat utan att vara hård. Johan är den bästa PT:n man kan ha. Dels blir det resultat både i kropp och själ och man har roligt på vägen dit!

VIRGINA ANDRASZ

Jag valde Johan för att han verkade tydlig och bra. Jag tränar för att han ska hjälpa mig att nå mitt / mina mål Tränar fortfarande för jag har sett resultat och det är roligt att träna med Johan. Han är bra på att vara tydlig, ge bra övningar och motivera! Han är engagerad och ger tid åt varje övning, envis och motiverande! Det bästa är att man får bra kontakt med honom. Han hjälper en verkligen att nå sina mål!!*

JENNY SUNDBERG

Jag jobbar som hudterapeut. Det är ett yrke som tar väldigt mycket på rygg, axlar och nacke. Jag kontaktade Johan för att jag ville ha hjälp med att stärka upp dessa områden. Jag ville ha ett hemmaträningsprogram som var skräddarsytt för just mig, som gav bra resultat och som kunde komplettera min övriga träning. Jag är jättenöjd med resultaten och att bolla med Johan och kunna ringa honom när det är något man funderade på var ovärderligt.”

DANA DOBRIN

Jag gillar inte att träna i grupp och jag fick känslan av exklusivitet. Johan är extremt bra på att välja rätt övningar och anpassa dem efter mina personliga förutsättningar vilket har givit resultat – både i förbättrad kondition och viktminskning. Har använder olika verktyg och pushar en för att bli bättre och bättre. Det bästa med Johan är hans kompetens och humor!

TINTIN SCHERLUND

Jag valde Johan för att han var ett stort ansikte utåt och var omtyckt av andra. Jag behövde hjälp med att gå ner i vikt och stärka kroppen och Johan var en stor motivationshöjare. Han möter en alltid med ett leende och ser till att man når sina mål! Det bästa är att han hittar lösningar åt alla. Han är helt enkelt en jäkligt bra PT som vet vad han gör!

LINUS SMEDH

Jag anlitade Johan för att jag kände att jag behövde komma igång med träningen igen efter en längre tids uppehåll. Tillsammans med Johan tog vi fram en kost och träningsplan som passade just mig och resultaten kom mycket snabbare än väntat och var klart över förväntan. Jag kan starkt rekommendera Johan som både är en sympatisk och väldigt, väldigt engagerad personlig tränare!

MARIELLA PETRUS

Johan var den enda som kändes ‘ personlig’ att välja. Han hade inte för många att ‘ ta hand om’ vilket gör att han kan köra 100 procent med sina kunder. Jag började träna med Johan för att jag tappat min motivation helt! Jag visste inte hur jag skulle få upp det igen. Johan är bra på att få en att förstå varför man gör något. Vilka konsekvenser det ger när man ‘ fuskar’ haha. Han är också bäst på att läsa av mig när jag fuskat! Det bästa är att han tänker outside of the Box. Han är ingen pt som endast tänker på träning och mat. Han tar sin tid att sätta sig ner för att prata och få sin kund att förstå varför vi gör som vi gör. Som leder till att det blir enklare att nå sina mål psykiskt.Till er som tror att ‘ jag kan verkligen inte förändra min kropp, inget jag gör funkar osv ‘ de människorna ska anlita Johan. För mig kändes de hopplöst men han visade mig tvärtom!!!”

ASTRID ROSTAD

Jag tränar för att leva länge och må bra. Jag valde just Johan för att han är trevlig, duktig och omtänksam. Han visar, undervisar och förklarar olika övningar som just jag behöver. Han har ett bra tålamod och orkar med mig. Vi förstår varandra och jag upplever honom som en bra tränare ”

 

Detta är endast ett litet urval av referenser genom åren. Har du varit eller är kund och vill finns med här, vänligen hör av dig så ser vi till att ordna det