Om J.Malmqvist

Huvudarrangör av Sveriges största Fitnessevent, medverkat i SVT,TV3, TV4, SR m.m. Västerås första heltidsanställda PT, Länets största tidnings träningsexpert, ansvarat för elit/klubbars fysträning, allt från pojkfotboll i Skultuna till flickors konståkningsföreningar i Sthlm. Utbildare av gyminstruktörer, klassträningsledare, företags ledningsgrupper, kursansvarig för sjukhus, företagarcentrum etc.


J.Malmqvist AB är Västmanlands äldsta aktiva företag inom personlig träning.

Meriter kompetenser licenser legitimationer utmärkelser mm

 

 

Förvisso är kompetenser, erfarenhet och kunskap av betydelse, om det innebär att J.Malmqvist passar för dig kan bara du avgöra. Den mänsklig faktorn och personkemin påverkar såklart det mesta, varför J.Malmqvist till skillnad från många andra aldrig skulle kalla sig “bäst” framför någon annan, eftersom den rätten enligt oss alltid ägs av andra än vi. (förutom rena utmärkelser eller tävlingsvinster såklart, då är vår vinst absolut och odiskutabel, som t.ex. världsmästare (golf) eller östra Mellansveriges bästa företag.


Stycket ovan är varken menat som någon ursäkt, ett förminskande av oss själva eller tvärtom, utan endast ett konstaterande att vi alla är individer som värdesätter olika färdigheter och kompetenser.


För att tala klarspråk:
Om J.Malmqvist passar dig eller ej kan vi inte veta eftersom “Meriter” värderas olika.

 

 

 

 

“När jag ser tillbaks på de otroligt kompetenta personer som jag träffat på genom åren fylls jag med ödmjukhet. Katarina Woxnerud, grundaren av både S.A.F.E. och The Academy, Richard Nilsson, legenden på S.O.K. som skapade Fysprofilen, Jonas Lissjanis som redan förra decenniet ansvarade för hela Nordens PT verksamhet (SATS) men numera såklart kommit mycket längre än så. Anki Sundin, Jacob Gudiol, Jari Ketola, PT ansvarig på Grand Hotell i Sthlm, Jessica Parnevik-Munth, Michail Tonkonogi och många, många fler som jag har haft och fortfarande har äran att konsultera vid behov”